Nagradna igra Novog lista

Toyota Yaris ide Ani Šepić u Rukavac: Za vrijedan dobitak ‘krivi’ nona i nonić

Sanda Milinković

Izvlačenje kupona nagradne igre Novog lista i ARK Mihelića održano u Tower centru / Snimio Vedran KARUZA

Izvlačenje kupona nagradne igre Novog lista i ARK Mihelića održano u Tower centru / Snimio Vedran KARUZA

»Nono je pretplatnik na Novi list, a nona već četrdeset godina neumorno reže, ispunjava i šalje kupone« kaže dobitnica Ana Šepić



RIJEKA  Ana Šepić iz Rukavca osvojila je Toyotu Yaris u nagradnoj igri Novog lista i ARK Mihelića u suradnji s Tower Centrom Rijeka. Ovaj je ciklus nagradne igre trajao od 8. studenog do 4. prosinca, a za sudjelovanje je trebalo poslati pravilno ispunjenih petnaest kupona.


Omotnicu s imenom sretne dobitnice jučer je u trgovačkom centru izvukla generalna direktorica ARK Mihelića, Grozdana Mihelić. Izvlačenje je pratila komisija u sastavu Ana Furlan (predsjednica komisije, Novi list), Andrea Žagar Ban (prvi član komisije, Novi list), Sanja Matić (predstavnica Tower Centra Rijeka) i Nada Jovanić (javnobilježnički prisjednik).


Ana Šepić je sretnu vijest primila tijekom trenutnog boravka u Italiji.


Po svoju Toyotu Yaris doći će iz Italije - Ana Šepić


Po svoju Toyotu Yaris doći će iz Italije – Ana Šepić





– Znači, istina je? – pitala nas je dobitnica koja još uvijek nije mogla vjerovati da je upravo ona osvojila premiju nagradne igre. Šepić je prije nekoliko tjedana diplomirala arhitekturu u Ljubljani, a za osvajanje Toyote Yaris »krivi« svoju nonu i nonića.


– Nono je pretplatnik na Novi list, a nona već četrdeset godina neumorno reže, ispunjava i šalje kupone. Još nikada nije ništa osvojila, a mislim da ni sada još uvijek ne vjeruje u ovo što se događa – priznaje nam Ana Šepić.


Nona Vojka Jurdana, za ovu je nagradnu igru odabrala upisati podatke svoje unuke Ane upravo zbog njezinog uspješnog završetka studija. Marljiva nona svaki put odabere nekog drugog člana obitelji, ovisno o prigodi.


– Ako primjerice moja sestra slavi rođendan, onda nona upiše njezine podatke na kupone. Ja sam eto nedavno diplomirala pa je stavila mene – kaže nam Šepić i dodaje da će novo vozilo dijeliti sa sestrom jer trenutno koriste »stari mamin auto«.


– Nona je na kupone upisala obiteljski kućni broj i prvo se na poziv javila moja mama, a trenutno se čitava obitelj međusobno dopisuje i po stoti put ju uvjeravamo da nije riječ o zezanciji – kaže nam Šepić kojoj tijekom čitavog razgovora ne silazi osmijeh s lica.


Nona Vojka je imala i posebnu želju – pohvaliti dostavljača koji im svakog dana na vrijeme donosi Novi list.


Šepić će uskoro moći mami vratiti auto i uživati u bijeloj Toyoti Yaris sadržajne opreme koja posjeduje apsolutno sve što se u automobilu može poželjeti po pitanju komfora, sigurnosti i funkcionalnosti.


Omotnicu s imenom sretne dobitnice izvukla je generalna direktorica ARK Mihelića, Grozdana Mihelić / Snimio Vedran KARUZA


Omotnicu s imenom sretne dobitnice izvukla je generalna direktorica ARK Mihelića, Grozdana Mihelić / Snimio Vedran KARUZA