Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
11. prosinca 2019.
Ministar u Splitu

Krstičević: Stipanović može pomoći da iz NATO-a povučemo novac za poboljšanje infrastrukture Lore

Snimio Nenad REBERŠAK
Snimio Nenad REBERŠAK
Autor:
Objavljeno: 18. prosinac 2017. u 18:43 2017-12-18T18:43:06+01:00

»Mislim da će u okviru NATO-a naš predstavnik Stipanović pomoći da iz NATO-a 'povučemo' sredstva za unaprjeđene infrastrukture luke Lore kao potporu vojnoj sigurnosti prije svega Hrvatskoj, ali drugim partnerskim zemljama s kojima surađujemo«, rekao je Krstičević novinarima u Splitu

SPLIT Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević rekao je u ponedjeljak kako vjeruje da će novoimenovani vojni predstavnik RH u NATO-u i EU u Bruxellesu kontraadmiral Predrag Stipanović pomoći svojim iskustvom da se iz NATO-a povuku financijska sredstva za poboljšanje infrastrukture splitske vojne luke Lore.

»Mislim da će u okviru NATO-a naš predstavnik Stipanović pomoći da iz NATO-a 'povučemo' sredstva za unaprjeđene infrastrukture luke Lore kao potporu vojnoj sigurnosti prije svega Hrvatskoj, ali drugim partnerskim zemljama s kojima surađujemo«, rekao je Krstičević novinarima u Splitu, gdje je bio na primopredaji dužnosti zapovjednika Hrvatske ratne mornarice.

Dosadašnji zapovjednik HRM-a kontraadmiral Predrag Stipanović na svečanosti u Domu Hrvatske vojske u Lori predao je dužnost novom zapovjedniku HRM-a komodoru Ivi Raffanelliju. Stipanović će 1. siječnja 2018. u Bruxellesu preuzeti dužnost vojnog predstavnika RH u NATO-u i EU.

Ministar Krstičeviće rekao je kako Stipanoviću znanje i iskustvo stečeno tijekom karijere može pomoći pri »povlačenju« financijskih sredstava iz NATO-a za poboljšanje infrastrukture luke Lore.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.