Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
27. siječnja 2020.
Trener Atalante

GASPERINI: Dobili smo bolnu lekciju od momčadi koja je bila bolja u svemu...

GIan Piero Gasperini/Foto REUTERS
GIan Piero Gasperini/Foto REUTERS
Autor:
Objavljeno: 19. rujan 2019. u 8:01 2019-09-19T08:01:00+02:00

MILANO Gian Piero Gasperini nije štedio kritike na igru vlastite momčadi nakon posrtaja u Maksimiru. Trener Atalante pošteno je priznao nakon utakmice da je pobjedila apsolutno bolja momčad u ovom trenutku što i sugerira konačan rezultat.

- Dinamo je bio bolji u svim elementima, bili su agresivniji, igrali su brže i kvalitetnije - govorio je Gasperini. - Mi smo bili ispod svake razine očekivanja i patili smo cijelu utakmicu. Imamo brže i kvalitetnije igrače, ali to se jednostavno nije vidjelo na travnjaku. Dobili smo bolnu lekciju od momčadi koja je bila apsolutno bolja u svemu, posebno u prvom poluvremenu. U nastavku smo bili podjednaki nakon što smo igrače pripremili na nešto drugačiji način igre. Većina naših igrača je bila ispod razine, svidjeli su mi se tek Malinovsky i Pašalić. 

Talijanske kolege posebno su podcrtale katastrofalnu igru u obrani.

- Pronaći ćemo razloge tim propustima i to riješiti. Međutim, u prvom poluvremenu nismo imali samo problema samo u obrani već i u napadu. U nastavku smo ipak dobro reagirali, imali neke prilike koje nismo iskoristili. Glavni problem je u ritmu igre, kada ga spustimo onda ulazimo u probleme. Mi smo ipak momčad koja gaji ofenzivan nogomet put trke i ritma i ako to izostane onda upadamo u probleme - rekao je trener Atalante.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze