Bijela noć HNK Rijeke

Ta bijela riječka noć: ‘Vi niste naš rezervni klub, vi ste uvijek naš prvi klub’

Denis Frančišković

snimio Vedran Karuza

snimio Vedran Karuza

U ime Grada Rijeke nazočnima se obratio Nikola Ivaniš, zamjenik gradonačenika. - Grad Rijeka je ponosan na sve ono što čini HNK Rijeka i gopsodin Mišković. Navijači Rijeke su oni koji vole klub i kad ne ide najbolje, krasi nas slogan Zajedno smo Rijeka - rekao je Ivaniš.



KUKULJANOVO – Počelo je vatrometom, a završilo s ugodnim druženjem i glazbom, sve sa željama da će nova 2020. biti još uspješnija. HNK Rijeka nastavio je hvalevrijednu tradiciju, nakon Opatije, Guvernerove palače i Rujevice za Noć Rijek red je došao i na Grobnik. Točnije Kukuljanovo i Ludwig’s Pub. I ne bez razloga riječ je jednom od glavnih klupskih sponzora, ali i o jakom navijačkom uporištu “bijelih”.


– Presretan sam i zadovoljan 2019., osvojili smo Kup i drugo mjesto, više nismo mogli. Bila je ovo odlična godina za nas iako smo malo ranije pali u Europi. NO, vjerujem da će nova biti još uspješnija – rekao je Damir Mišković, predsjednik kluba i dodao: – Hvala Igoru Bišćanu i njegovom stožeru na Kupu, hvala Simonu Rožmanu na pobjedi u Splitu. Uživajte, vrijeme je mira i praštanja.


U ime Grada Rijeke nazočnima se obratio Nikola Ivaniš, zamjenik gradonačenika. – Grad Rijeka je ponosan na sve ono što čini HNK Rijeka i gopsodin Mišković. Navijači Rijeke su oni koji vole klub i kad ne ide najbolje, krasi nas slogan Zajedno smo Rijeka – rekao je Ivaniš. dok je Marina Medarić, zamjenica župana PGŽ-a dodala: – Nogomet je hrvatski, a HNK Rijeka brand našeg kraja. Vi niste naš rezervni klub, vi ste uvijek naš prvi klub.




Više u tiskanom izdanju Novog lista


snimio Vedran Karuza


snimio Vedran Karuza


snimio Vedran Karuza


snimio Vedran Karuza