Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. listopada 2019.
Stephanie Barnes

Žena odjenula haljinu koju je proslavila Kim Kardashian želeći vidjeti reakcije prolaznika

Instagram
Instagram
Autor:
Objavljeno: 21. veljača 2019. u 8:02 2019-02-21T08:02:29+01:00

Stephanie Barnes (32), bivša financijska menadžerica iz Cheshirea Velike Britanije, prenosi Sun, odlučila je odjenuti haljinu koju je pred neki dan nosila Kim Kardashian i polugolim grudima planeti oduzela dah.

Crna haljina s kriš-kraš trakicama koje nategnute pucaju preko bujnog poprsja Kim Kardashian, zasigurno će ući u modno zapamćene kreacije. O potpunom modnom »pogotku« u rekordnom roku od samo 48 sati posvjedočile su i brojne »fejk«, jeftinije i skuplje, verzije među kojima i ova koju je odjenula Stephanie.

Iako temperatura nije baš bila prigodna za poluobnaženi izlazak u crnoj kriš-kraš haljini menadžerica je željela polučiti reakcije prolaznika što bi učinili i kako bi izgledalo nositi haljinu u svakodnevnom ritmu.

ret53e

Stephanie se prošetala ulicama, otišla u voćarnu i šoping te na kraju podijelila iskustvo.

- Bojala sam se kašljati, kihnuti, smijati se ili dobiti štucavicu iz straha da mi ne klizne haljina. Također trčanje za autobusom nije dolazilo u obzir !

dfa

Stephanie nosi grudnjak 32F i ima prirodne grudi za razliku od Kim koja nosi 34D. Polugoli izlazak Stephanie različito se manifestirao kod prolaznika, od kojih su neki pokrivali oči svojoj deci, dok su joj neki davali bezrezervnu podršku.

Brojni su se spoticali o vlastite noge ili misli gledajući njezin dekolte, ali Stephanie je odradila svoju misiju.

- Volim modni osjećaj Kim Kardashian, inače nikada ne izlazim ovako. To je isto što i izlazak u malenom bikiniju. Hodati ovako ulicom je jako teško, ne postoji apsolutno nikakva podrška - kazala je Stephanie koja je od prolaznika dobivala i komplimente, ali unatoč svemu zaključila je:

– Kim zaista izgleda nevjerojatno. Ja još nemam djece, ali ako bi moje tijelo i dalje izgledalo kao njezino i to nakon dvije trudnoće, vjerojatno bih ovo nosila, ali to je potpuno nepraktično za svakodnevni život.

Ipak, osjećala sam se ugodno zbog reakcija poput one :"Wow, izgledaš nevjerojatno!

gsgf

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.