Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1
Sutra: 4° 4° 1
29. veljače 2020.
Preminuo

OTIŠAO LEGENDARNI MINI ME U pedesetoj godini života umro glumac Verne Troyer

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 22. travanj 2018. u 7:45 2018-04-22T07:45:10+02:00

U objavi na njegovoj Facebook stranici obitelj je »s velikom tugom« potvrdila njegovu smrt. Troyer koji je bio visok 81 centimetar zbog genetskog poremećaja, uprizorio je laboratorijsku kopiju komičnog super-zlikovca Dr. Evila u filmu »Austin Powers

Glumac Verne Troyer, poznat po ulozi Mini-Meja u filmu »Austin Powers«, umro je u subotu u 50– godini života, objavila je njegova obitelj na društvenim mrežama.

U objavi na njegovoj Facebook stranici obitelj je »s velikom tugom« potvrdila njegovu smrt. Troyer koji je bio visok 81 centimetar zbog genetskog poremećaja, uprizorio je laboratorijsku kopiju komičnog super-zlikovca Dr. Evila u filmu »Austin Powers: Špijun koji me je hvatao iz 1999. i nastavku filma snimljenom 2002. godine.

Glumio je i manje uloge u filmovima i na televiziji, a često se pojavaljivao u reality programima.

»Iako je rastom bio malen otvorio je više vrata sebi i drugima no što je itko mogao zamisliti«, napisala je njegova obitelj.

Trpoyer je javno priznao da je u prošlosti imao problema s alkoholizmom, a 3. travnja je njegova obitelj na Instagramu priznala da se liječi od te ovisnosti.

U objavi od subote stoji da se Troyer »borio i pobijedio, još se borio, no naposlijetku je to ovoga puta bilo previše«.

U izjavi se kaže da su »depresija i samoubojstvo vrlo ozbiljni problemi« ali se određenije ne navodi uzrok Troyerove smrti.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.