Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
21. siječnja 2020.
Ispis članka: Žena u kritičnom stanju nakon talačke krize u supermarketu - Novi List

NoviList.hr

Žena u kritičnom stanju nakon talačke krize u supermarketu

Los Angeles

22. srpanj 2018 09:03

Napisao: HINA

Reuters

Nakon talačke krize koja je između naoružanog muškarca i policije trajala satima u jednom supermarketu u Los Angelesu jedna se žena nalazi u kritičnom stanju, objavili su dužnosnici.

Trosatni incident u trgovini mješovite robe Trade Joe u Los Angelesu okončan je tako da je muškarac priveden, navela je losandželeska policija.

Privedeni muškarac, mladić starije tinejdžerske dobi, prethodno je pucao na svoju baku i na mladu djevojku te potom pobjegao u bakinom automobilu, s kojim se zabio u neposrednoj blizini trgovine, javio je CNN.

Nakon što je ispalio više hitaca na policajce koji su ga gonili, mladić je upao u trgovinu i zabarikadirao se, napisala je na Twitteru policija.

Između 40 i 50 ljudi našlo se u klopki unutar trgovine, objavio je list Los Angeles Times. Kako je za list izjavio jedan od svjedoka, »meci su letjeli posvuda u prednjem dijelu trgovine i preko parkirališnog dijela«.

Napadač je pritom uzeo više talaca, navela je policija.

Kriza je okončana tako što je napadač izišao iz trgovine, dopustio da mu policija stavi lisice i bio odveden u pritvor.

Prema navodima Los Angeles Timesa, napadač je prije incidenta u trgovini ispalio u svoju baku najmanje sedam metaka. Žena se nakon operativnog zahvata kojemu je bila podvrgnuta nalazi u kritičnom stanju, navodi list.