Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 3
Sutra: 12° 12° 3
29. siječnja 2020.
Ispis članka: Humanost i zabava: Pogledajte kako je bilo na velikom "Black and white" partyju u opatijskom Royalu - Novi List

NoviList.hr

Humanost i zabava: Pogledajte kako je bilo na velikom "Black and white" partyju u opatijskom Royalu

"Moje mjesto pod suncem"

21. studeni 2019 22:34

Napisao: Sandy Uran

Foto: V. KARUZA

OPATIJA - Humanitarna večer „Black and white party“ u hotelu Royal okupila je veliki broj gostiju koji su osim što su uživali u finim gurmanskim delicijama i zabavnom programu na kojem su nastupili grupa Venus, Nikolina Tomljanović i RiS dance centar Ivone Brnelić napravili i dobro djelo svojim sudjelovanjem na večeri.

Naime, u sklopu programa održana je i aukcija haljina dizajnerice Andree Anić Dokmanović, arhivskih vina i personaliziranih cigara, kojom su se dodatno prikupila sredstva za program „Moje mjesto pod suncem“ udruge „Centar za kulturu dijaloga u Rijeci“.

- Radi se o programu koji već četiri godine pruža podršku socijalno i financijski ugroženoj djeci od 6 do 14 godina i njihovim obiteljima, s ciljem smanjenja prijenosa siromaštva s generacije na generaciju i stvaranja produktivnih i radno aktivnih mladih ljudi -  kazao je predsjednik Rotary Club Rijeka Sv. Vid  Zlatan Car, koji potpisuje organizaciju ovog lijepog i humanog događanja zajedno s Klubom poslovnih žena Rijeka Krug.

Humanitarni "Black and white party“ u hotelu Royal / Foto: V. KARUZA