Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
7. prosinca 2019.
Ispis članka: Bivši predsjednik Stjepan Mesić o smjeni Radeljića: ''Ovo što se dogodilo je nezamislivo i izlazi iz okvira pravne države'' - Novi List

NoviList.hr

Bivši predsjednik Stjepan Mesić o smjeni Radeljića: ''Ovo što se dogodilo je nezamislivo i izlazi iz okvira pravne države''

Nova afera

22. prosinac 2018 22:51

Napisao: P. N.

"Ovo što sada koristi naša predsjednica obavještajnu službu da šalje svoje poruke, ja ne mogu shvatiti da se u jednoj pravnoj državi takvo što dogovara, to je u pravnoj državi jednostavno nezamislivo i nedozvoljeno jer takve kikseve koje ona radi, to su teatralni istupi, to je više estrada, to zabavlja ljude - ovdje po svijetu govore kako je izljubila sve nogometaše i mislim da je to pretjerivanje. Ovo što se sada dogodilo, izlazi iz svakog okvira pravne države.", kazao je Mesić.

Foto D. Lovrović

Aferu sa smjenom savjetnika Kolinde Grabar Kitarović Mate Radeljića u koju je, prema njegovim tvrdnjama, bila upletena i SOA, komentirao je bivši predsjednik Stjepan Mesić za RTL Danas.

"Ovo što sada koristi naša predsjednica obavještajnu službu da šalje svoje poruke, ja ne mogu shvatiti da se u jednoj pravnoj državi takvo što dogovara, to je u pravnoj državi jednostavno nezamislivo i nedozvoljeno jer takve kikseve koje ona radi, to su teatralni istupi, to je više estrada, to zabavlja ljude - ovdje po svijetu govore kako je izljubila sve nogometaše i mislim da je to pretjerivanje. Ovo što se sada dogodilo, izlazi iz svakog okvira pravne države.", kazao je Mesić kojega je ova vijest dočekala u Indiji.