Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 3n
Sutra: 5° 5° 3n
21. veljače 2020.
Ispis članka: Čelnici Orijenta na Jadranskom derbiju dogovorili prijateljsku utakmicu s Hajdukom - Novi List

NoviList.hr

Čelnici Orijenta na Jadranskom derbiju dogovorili prijateljsku utakmicu s Hajdukom

Rođendanske aktivnosti

20. travanj 2019 18:40

Napisao: P. N.

Nismo još precizirali termin odigravanja utakmice s Hajdukom, no moguće je da se dogodi do kraja sezone, nakon jednog od dva gostovanja Splićana u Zagrebu - rekao je Koljanin 

Saša Bjelanović, Marinko Koljanin, Marin Brbić i Saša Matijaš

SPLIT Saša Matijaš i Marinko Koljanin, predsjednik i dopredsjednik Orijenta 1919, potegnuli su u Split kako bi svjedočili Jadranskom derbiju i pritom odradili sastanak s čelnicima Hajduma, predsjednikom Brbićem i sportskim direktorom Bjelanovićem. Tijekom sastanka dogovorena je prijateljske utakmica na Krimeji u sklopu Orijentove proslave stotoga rođendana. Kao što je najavljeno Orijent će  u svojoj rođendanskoj godini ugostiti četiri najveća hrvatska kluba. Do sada su odradili utakmicu protiv Osijeka, a uskoro će doći na red Rijeka, Hajduk i Dinamo. 

- Nismo još precizirali termin odigravanja utakmice s Hajdukom, no moguće je da se dogodi do kraja sezone, nakon jednog od dva gostovanja Splićana u Zagrebu - rekao je Koljanin i izrazio svoje zadovoljstvo sastankom koji bi mogao iznjedriti i neki drugi vid suradnje o čemu će se više znati u budućnosti.