Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
19. listopada 2019.
Srce mi umire za njom

video Damir Kedžo objavio svoju najemotivniju pjesmu: "Ovo je najbolje što sam dosad otpjevao"

Damir Kedžo u sceni iz spota
Damir Kedžo u sceni iz spota
Autor:
Objavljeno: 15. siječanj 2019. u 16:37 2019-01-15T16:37:00+01:00

Ovo je autobiografska pjesma. Prepoznao sam se u svakoj njenoj riječi. Toliko mi znači da ni ne znam opisati, ali znam otpjevati, ističe Damir Kedžo

RIJEKA Nikad bolji Damir Kedžo dolazi na 66. Zagrebački festival s epskom baladom "Srce mi umire za njom".

"Ovo je autobiografska pjesma. Prepoznao sam se u svakoj njenoj riječi. Toliko mi znači da ni ne znam opisati, ali znam otpjevati.  U svaki stih i svaku notu dao sam dio sebe i to će publika prepoznati i osjetiti.  Ova pjesma mi jako puno znači i jedva čekam otpjevati ju uživo na pozornici Zagrebačkog festivala", rekao je Damir.
Maestralni tekst i glazbu ove balade potpisuje Ante Pecotić, a aranžman Bojan Šalamon Shalla. Osim tehnički zavidne interpretacije, vokalno dominantan Damir dao je i posebnu emociju pjesmi koja će vas razoružati i u kojoj se svi možemo prepoznati. 

Pjesmu, čiju duboku emociju u njegovoj izvedbi možemo fizički osjetiti i koja baš nikog ne ostavlja ravnodušnim, Damir će otpjevati 25. siječnja na 66. Zagrebačkom festivalu.

"Pjesma 'Srce mi umire za njom' zaslužuje ekranizaciju u ovakvom raju na zemlji.", oduševljen je bio Damir po dolasku u Lignano Sabbiadoro u Italiji. "Snimali smo jedan dan u Rijeci, gradu koji obožavam i u kojem živim, a drugi dan u predivnom talijanskom gradiću Lignano Sabbiadoro. Želio sam savršeni i spot za najbolju pjesmu koju sam do sada otpjevao", podijelio je Damir prve dojmove nakon snimanja sa svojom publikom.

"Jako sam zahvalan svima koji su dio spota za moj novi singl 'Srce mi umire za njom'. Još sam pod dojmovima snimanja, a spot je već gotov i jedva čekam čuti vaše komentare", poručio je obožavateljima Damir.

Spot za pjesmu napravljen je u produkciji Lumiere, a Kedžo vjeruje kako će gledatelji uživati slušajući i gledajući vrlo moderan i poprilično emotivan spot koji je, ističe, na svjetskoj razini. Ivica Klarić, zaslužan je za  kapute koje Damir nosi u spotu dok se ekipa "Fashion and Friends Hrvatska" pobrinula za ostatak njegovog stylinga. Ekipa Caffe Monte bila je zadužena za budnost i svježinu cijelog tima koji je radio na spotu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.