Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. listopada 2019.
Energo

Zbog nezgode s autobusom na Brašćinama došlo do istjecanja plina. Taj dio grada danas bez opskrbe

Foto Vedran Karuza
Foto Vedran Karuza
Autor:
Objavljeno: 17. kolovoz 2018. u 7:53 2018-08-17T07:53:44+02:00

Radovi na sanaciji nastale štete započinju danas, 17. kolovoza u jutarnjim satima, zbog čega će isporuka plina na području od raskrižja s ulicom Ante Kovačića prema OŠ Belveder, Pulcu i Brašćinama, privremeno biti prekinuta, kažu u Energu

Zbog nesvakidašnje nesreće u naselju Brašćine gdje se parkirani autobus Autotroleja sam pokrenuo i odsklizao do zida, taj dio grada danas će prijepodne biti bez opskrbe plinom. Naime, autobus je udario u plinski ormarić, nakon čega je došlo do istjecanja plina.

Odmah po događaju na teren je izašla dežurna služba plina te zatvorila dotok plina.

- Radovi na sanaciji nastale štete započinju danas, 17. kolovoza u jutarnjim satima, zbog čega će isporuka plina na području od raskrižja s ulicom Ante Kovačića prema OŠ Belveder, Pulcu i Brašćinama, privremeno biti prekinuta. Po završetku radova na otklanjanju oštećenja, o kojemu ćemo korisnike pravovremeno obavijestiti, nastavit će se neometana isporuka plina na navedenom području, poručuju iz Energa.

Mole se potrošači koji koriste plinske bojlere da prije ponovnog korištenja plina resetiraju svoje aparate kako bi mogli nesmetano koristiti plin.

 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.