Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
7. prosinca 2019.
Karneval

Zbog Maškaranog Pehina danas na snazi poseban prometni režim. Ovo su obilazni pravci

Foto Vedran Karuza
Foto Vedran Karuza
Autor:
Objavljeno: 24. veljača 2019. u 8:41 2019-02-24T08:41:12+01:00

RIJEKA Zbog manifestacije Maškarani Pehlin danas od 10 do 14 sati bit će na snazi poseban prometni režim, obavijest je Gradskog prometnog centra. Naime, promet na dionici ceste Turkovo – Pehlin (od kućnog broja 40 u Ulici Turkovo pa do kućnog broja 4), zatim u Ulici Mihovilići i Ulici Baretićevo bit će zabranjen. Lokalni promet odvijat će se u dogovoru s policijom koja će se nalaziti na predmetnim lokacijama.

Za vrijeme trajanja zabrane prometovanja na dionici ceste Turkovo – Pehlin promet će se odvijati obilaznim pravcem (od čvora Štefani preko čvora Hosti na čvor Rujevicu i dalje u smjeru centra Rijeke Ulicom Antuna Barca). Razdoblju zatvaranja prometa na dionici ceste Turkovo – Pehlin prigradske linije javnog gradskog prijevoznika u smjeru Viškova i Klane (linija broj 20 i linija broj 21) prometovat će privremenim trasama.

Linija 7 prometuje redovnom trasom do stanice Rujevice odakle se uključuje na privremenu trasu (bivša trasa 7a): Vukovarska ulica – Minakovo – Blažićevo – Hosti okretište, u polasku odnosno povratku.

Linije 20 i 21 prometuje redovnom trasom do stanice Vukovarska spomenik odakle se uključuje na privremenu trasu: Vukovarska ulica – Antuna Barca – Antuna Kosića Rika -stadion NK Rijeke – Štefani – Marinići i dalje redovitom trasom, u polasku odnosno povratku.

Okupljanje maškara predviđeno je od 10 sati na okretištu Turkovo. Povorka će krenuti u 11 sati ulicama - Turkovo, Baretićevo, Androv breg, Mihovilići i Pehlin. Predviđeno je da povorka za oko 3 sata stigne do Doma Pehlin, gdje i završava.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.