Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 19° 2
Sutra: 24° 27° 2
26. svibnja 2018.
Volim Hrvatsku-Volim Rijeku

Više cvijeća, manje smeća: Prodaja sadnica po promotivnim cijenama na Trgu 111. brigade Hrvatske vojske

Fotto: Vedran Karuza
Fotto: Vedran Karuza
Autor:
Objavljeno: 11. svibanj 2016. u 14:57 2016-05-11T14:57:54+02:00

RIJEKA Sutra i prekosutra od 9 do 17 sati na Trgu 111. brigade Hrvatske vojske održat će se akcija prodaje sadnica po promotivnim cijenama pod nazivom »Više cvijeća, manje smeća« koja se provodi u okviru projekta »Volim Hrvatsku – volim Rijeku«, a u organizaciji Grada Rijeke i Turističke zajednice Grada Rijeke, najavile su Maja Kordić iz Grada i Ines Boban Štiglić iz Turističke zajednice. Prodaja biljaka će se održati neovisno o vremenskim prilikama.

– Ovim projektom želimo potaknuti stanovnike i korisnike poslovnih prostora na Korzu, ali i užeg centra grada da dekoriraju odnosno da ukrase cvijećem svoje balkone, terase, prozore, a sve u svrhu podizanja opće razine kvalitete životnog prostora i unapređivanja turističkog prostora i zaštite okoliša, naglasile su.

Svaki građanin moći će kupiti najviše pet sadnica, a za svaku kupljenu biljku dobit će još jednu na dar iste vrste. U ponudi će se naći stajaće i viseće pelargonije jednostavnog ili duplog cvijeta, začinsko bilje (lavanda, ružmarin), sadnice različitog sjemenskog cvijeća poput begonije, vodenike, kadife, petunije i slično, a cijene sadnica kretat će se od tri pa najviše do 10 kuna. Osigurno je 28.000 sadnica dobavljača Vrtlarije Terra iz Jurdana.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka