Bend otkazao nastupe

U prometnoj nesreći u Rijeci teško ozlijeđen pjevač Keopsa Toni Šuperina

Ivana Kocijan



RIJEKA U prometnoj nesreći koja se dogodila na Drenovi u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima teško je stradao pjevač poznate riječke hard rock grupe Keops Toni Šuperina kojemu je prilikom vožnje oduzeta prednost.


Kako doznajemo od članova benda, počinitelj je pobjegao s mjesta nesreće te se za njime traga. Iako se na prvi tren činilo da je u pitanju lakši sudar, pjevač Keopsa u prometnoj nesreći zadobio teže unutarnje ozljede s unutarnjim krvarenjem. Brzom reakcijom liječnika KBC-a Sušak Toni je operiran i trenutno je stabilno te se nalazi u KBC-u Rijeka.


Grupa Keops zbog toga do jeseni, odnosno do oporavka pjevača, otkazuje sve događaje i koncerte koje je imala dogovorene u ovom ljetnom razdoblju. U planu im je bila promocija novog videobroja za pjesmu »Čedna gradska lica«, no sada se sve odgađa do jeseni. O aktivnostima benda i Tonijevom zdravstvenom stanju bend će fanove obavještavati na društvenim mrežama.




– Javljamo se uskoro s ljepšim vijestima a Tonyju želimo brz oporavak. Tony, you rock like a hurricane! Stay heavy buddy, poručili su na Facebooku članovi grupe Keops dodajući kako zahvaljuju svima na brojnim porukama podrške i nadaju se brzom oporavku svojeg pjevača.