Nova sezona

Bogat program riječkog puba: U Riveru će se svirati sve u šesnaest

Ivana Kocijan



RIJEKA Koncertom Floydian Split tribute benda u petak 23. rujna bit će otvorena jesensko-zimska sezona u River Pubu.


– Ljeto je bilo dugo i toplo, druženja i svirke na Ljetnoj terasi za pamćenje, a nakon poduže stanke došao je trenutak da upravo na prvi dan jeseni otvorimo vrata gornjeg kata i krenemo u jesensko-zimsku shemu koncerata u River Pubu! U novoj sezoni očekujte novitete poput filmskih večeri ponedjeljkom, zatim treću sezonu kvizova srijedom i karaoka četvrtkom te velik broj odličnih autorskih i tribute bendova vikendom. Za prvi koncert sezone logično je bilo da odaberemo sastav koji je održao jedan od daleko ponajboljih nastupa u prošloj sezoni. Velik broj vas zbog ograničenosti prostora nije mogao slušati i gledati ovaj odličan tribute sastav, pa se nadamo da će ovaj put svi doći na svoje. Iz Splita nam u goste još jednom dolazi grupa Floydian – Pink Floyd Tribute, poručuju iz Rivera.


Dan kasnije, u subotu 24. rujna na katu će nastupiti kućni bend River Puba Red Pandas kojem će se pridružiti mnogobrojni gosti, izvođači koji su proteklih nekoliko mjeseci nastupali na Ljetnoj terasi  (Syleth, Sillycons, Glorena, Converse Acoustic).




Posljednjeg dana rujna publiku očekuje dugoočekivani riječki koncert grupe This Connection, ekipe nekad poznatije pod imenom Disco’n’action. U subotu 1. listopada u Riveru će nastupiti Red Hot Chili Peppers Tribute Band, 7. listopada rezerviran je za nastup grupe Dellboys, dok dan kasnije posjetitelje očekuje PZM Josip Kaplan s programom »Refužo«. Za 14. listopada najavljen je nastup akustičnog trija Tri kralja, a za 15. listopada koncert čakovečkog Led Zeppelin tribute benda Kula. U petak 21. listopada u Riveru će nastupiti Motorhead Tribute Band, a dan kasnije grupa Hummingbird iz Belgije. Posljednji vikend u listopadu rezerviran je za dva ženska dvojca – opatijski duo The Blondes te duo Nina & Kina iz Zagreba. Mislilo se i na Noć vještica pa će tako 31. listopada u Riveru biti održan Hellabillyween party uz Good Rockin’ Daddies.


Svakog ponedjeljka na rasporedu je Movie Night uz KinoDok čiji je početak zakazan za 21 sat, srijeda je rezervirana za Kviz Night koji počinje u 20:30, a četvrtkom ne na programu Karaoke Night koji počinje u 21:30. Sve svirke petkom i subotom počinju u 22 sata. Ulaz na sve programe je besplatan.