Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1n
Sutra: 9° 9° 1n
20. ožujka 2019.
Investicija vrijedna 18,2 milijuna

foto Položen temeljni kamen sportske dvorane OŠ Hreljin: Svi učenici u jednoj smjeni, a tjelesni odgoj u dvorani

Snimio Marin ANIČIĆ
Snimio Marin ANIČIĆ
Autor:
Objavljeno: 24. travanj 2017. u 22:55 2017-04-24T22:55:14+02:00

Ova škola već 40 godina čeka igralište i sportsku dvoranu, ne samo da će investicija  omogućiti jednosmjensku nastavu i satove tjelesnog i zdravstvenog odgoja po kurikulumskim sadržajima i standardima, već će na višu razinu podići sportski, kulturni i zabavni život svih Hreljana

HRELJIN  Danas je položen temeljni kamen sportske dvorane OŠ Hreljin. Projektom izgradnje nove sportske dvorane je predviđena izgradnja dvorane s pratećim prostorijama, tri nove učionice, vanjskog igrališta s tribinama te uređenje okoliša škole.

R244am4
Položen temeljni kamen sportske dvorane OŠ Hreljin / Snimio Marin ANIČIĆ

Igralište s tribinama imat će površinu 1.007 četvornih metara, a novoizgrađeni kapaciteti omogućit će školi jednosmjenski rad. Vrijednost investicije iznosi 18,2 milijuna kuna, a sredstva je u cijelosti osigurao Grad Bakar, s tim da će se investiciji pridružiti i Primorsko-goranska županija s oko milijun kuna za opremu novih prostorija i igrališta.

Osnovnu školu Hreljin pohađa oko 300 učenika i mnogi od njih zajedno sa svojim roditeljima, učiteljima i profesorima nazočili su svečanosti, a s temeljnim kamenom učenici su položili i vremensku kapsulu svojih fotografskih, likovnih i literarnih radova kao temelj buduće sportske dvorane. Rok završenja radova je 15. ožujka iduće godine.

Svečanost su uveličali i bakarski gradonačelnik Tomislav Klarić, ravnatelj OŠ Hreljin Zoran Pavletić, zamjenica župana PGŽ-a Marina Medarić i pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje PGŽ-a Edita Stilin.

VIŠE MOŽETE PROČITATI U TISKANOM IZDANJU U UTORAK!

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka