Ususret blagdanima

Od 21 studenog do 10. siječnja Božićna bajka u riječkom Toweru

Ljiljana Hlača

Foto Arhiv NL

Foto Arhiv NL

– U ukupno 49 dana održavanja, posjetitelji će uz besplatan ulaz u prostor moći uživati u bajkovitom božićnom ozračju što će ponuditi klizalište u zatvorenom s posebnom ledenom stazom, dječju zabavnu zonu, selo Djeda Božićnjaka, Slatki trg, nogometnu zonu, božićni sajam, mirisnu i ukusnu ugostiteljsku ponudu te bogat zabavno-kreativni program za djecu i odrasle poput plesnih radionica, likovnih radionica i slično – najavili su jučer organizatori



RIJEKA Rijeka ove godine dobiva Božićnu bajku – poseban adventski program koji su ususret Božiću i blagdanima osmislili Tower Center Rijeka i Klik marketing. Naime, od 21. studenoga pa sve do 10. siječnja u prostoru bivšeg Semerara bit će postavljen prvi pravi zimski zabavni centar za sve dobne skupine. Kako je navedeno, Bajka je ujedno i najdulja manifestacija koja će se održavati u gradu.


– U ukupno 49 dana održavanja, posjetitelji će uz besplatan ulaz u prostor moći uživati u bajkovitom božićnom ozračju što će ponuditi klizalište u zatvorenom s posebnom ledenom stazom, dječju zabavnu zonu, selo Djeda Božićnjaka, Slatki trg, nogometnu zonu, božićni sajam, mirisnu i ukusnu ugostiteljsku ponudu te bogat zabavno-kreativni program za djecu i odrasle poput plesnih radionica, likovnih radionica i slično – najavili su jučer organizatori Siniša Grgantov, direktor Klik marketinga te voditeljica marketinga Tower Centra Rijeka Tea Višo.


Sudjelovanje na kreativnim radionicama bit će besplatno za sve sudionike, kao i zabavna zona za one najmlađe do 4 godine. Za ostale sadržaje cijene se još utvrđuju. Božićna bajka imat će radno vrijeme Towera.




Za potrebe manifestacije Tower je raspisao i natječaj kojim traži Djeda Božićnjaka. Pristiglo je 40-tak molbi iz svih krajeva Hrvatske, a odabir djedice koji će razveseljavati mališane sve dok bude trajala bajka je u tijeku.