Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
16. veljače 2019.
Lokalni izbori 2017.

foto Obersnel zadovoljan rezultatima gleda utakmicu: Nimalo ne brinem i vjerujem u pobjedu

Snimila Tihana Tomičić
Snimila Tihana Tomičić
Autor:
Objavljeno: 21. svibanj 2017. u 19:37 2017-05-21T19:37:00+02:00

Prerano je uopće reći tko će biti moj kandidat u 2. krugu, ali meni je to i svejedno jer i jedan i drugi, i Burić i Staničić imaju potpuno drukčiji svjetonazor od mene. Jedan je HDZ-ovac, drugi je bivši HDZ-ovac, a kao što znamo - jednom HDZ-ovac, uvijek HDZ-ovac, komentirao je Obersnel

Danas ćemo u Rijeci slaviti bez obzira na rezultate i ankete, rekao je Vojko Obersnel u prvoj izjavi u trenutku kad je NK Rijeka dala gol.

- Zadovoljan sam rezultatom u prvom krugu, vjerujem da će SDP ostati vodeća snaga u Rijeci i nisam iznenađen zbog toga što idem u drugi krug. Bilo je za očekivati uz ovoliko kandidata i provokativnih izjava koje smo čuli, no od svih kandidata u velikim gradovima ja ipak u prvom krugu imam najbolji rezultat.

Na pitanje o drugom krugu i svojim očekivanjima obzirom da, kad se zbroje rezultati Burića, HDZ-a i ostalih oporbenih kandidata, taj broj prelazi brojke s kojima se on trebao suočavati na zadnjim izborima 2013. komentirao je:

- Prerano je uopće reći tko će biti moj kandidat u 2. krugu, ali meni je to i svejedno jer i jedan i drugi, i Burić i Staničić imaju potpuno drukčiji svjetonazor od mene. Jedan je HDZ-ovac, drugi je bivši HDZ-ovac, a kao što znamo - jednom HDZ-ovac, uvijek HDZ-ovac, zato se nimalo ne brinem i vjerujem u pobjedu.

Na brodu Marina gdje SDP-ova koalicija čeka rezultate paralelno se prate na dva monitora utakmica i rezultati izbora, s tim da se s broda vidi i Gat Karoline Riječke na kojem su navijači, tako da u ovom trenutku utakmica ipak privlači veću pažnju.

Snimila Tihana Tomičić

Snimila Tihana Tomičić

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka