Pomoć potrebitima

Maškare imaju velo srce: Odaziv na viškovsku humanitarku pod maskama veći nego ikad

Portal Novilist.hr

Detalj s maškaranog druženja 'Ča te ja poznan?'

Detalj s maškaranog druženja 'Ča te ja poznan?'

Kako je to već uobičajeno, nakon humanitarne akcije uslijedilo je maškarano druženje "Ča te ja poznan?" u caffeu Parabella u Viškovu



VIŠKOVO Maškare zaista imaju velo srce! Brojni ljudi kojima su maškare i pomaganje ljudima u nevolji u srcu u velikom su se broju odazvali ovogodišnjoj humanitarnoj akciji Velo maškarano srce, održanoj u caffeu Parabella u Viškovu.


– Odaziv je bio odličan, čak i veći nego inače. Zahvaljujemo svima koji su odvojili vrijeme i novce i podržali našu akciju. Sve prikupljeno bit će donirano potrebitim obiteljima, kao i u nekoliko udruga i ustanova koje se bave djecom, rekla je Maja Srdoč Skalamera, organizatorica akcije i meštrica Halubajskog karnevala. 



Kako je to već uobičajeno, nakon humanitarne akcije uslijedilo je maškarano druženje “Ča te ja poznan?”, parodija na popularni TV show. Ekipa se i ove godine dobro pripremila i predstavila svoje ideje, tako da su se okupljeni družili s MC Hammerom, Freddiejem Mercuryjem, Olafom sa simpatičnim prijateljima, Draženom Zečićem i Anđelom, simpatičnim Charleston djevojkama i njihovom muškom pratnjom, koji su utjelovili momke iz Psihomodo Pop.




– Zahvaljujemo svim obrtima, firmama i pojedincima koji su donirali tombulu i razveselili naše natjecatelje i ostale maškarice, kao i caffe baru Parabella na gostoprimstvu. Do sljedeće humanitarke i transformacija veli bušić šalju ZSS prijateljice, poručila je meštrica Mića Maja.