Hrvatski portal web kamera

LiveCamCroatia: Prizori s Korza među 25 najboljih live stream kamera u svijetu

Alenka Juričić Bukarica

S. Drechsler

S. Drechsler

Hrvatski portal web kamera LiveCamCroatia uvršten je u 25 najboljih live stream kamera u svijetu za 2014., pri čemu je Hrvatska, uz ostalo, predstavljena i prizorima iz Rijeke s Korza i Jadranskog trga. Izabrali su to vodeći stručnjaci za videotehnologije iz EarthCama – najvećeg i najutjecajnijeg portala za web kamere u svijetu



RIJEKA » Hrvatski portal web kamera LiveCamCroatia uvršten je u 25 najboljih live stream kamera u svijetu za 2014., pri čemu je Hrvatska, uz ostalo, predstavljena i prizorima iz Rijeke s Korza i Jadranskog trga. Izabrali su to vodeći stručnjaci za videotehnologije iz EarthCama – najvećeg i najutjecajnijeg portala za web kamere u svijetu. 


  – Ovo je potvrda i prijašnjih uspjeha portala LiveCamCroatia. Naime, od prošle godine u top 10 najboljih pogleda na svijetu bile su uvrštene tri kamere ovog portala – jedna u Rijeci, zatim plaža u Baškoj Vodi te u srcu kontinentalnog turizma u Daruvaru, kazao je Berislav Vahčić iz tvrtke Security projekti navodeći kako je konkurencija bila izuzetno jaka.


Uz kamere iz Sjedinjenih Američkih Država koje koriste goleme internet resurse i megapikselnu kvalitetu prikaza, zatim web kameru sa Svemirske internacionalne postaje, kameru s Islanda uz prikaze Aurore Borealis, Copacabane iz Brazila, zatim svetih džamija u Mekki, Tower Bridgea iz Londona i mnoge druge svjetske znamenitosti, istaknut je hrvatski portal web kamera LiveCamCroatia i to na petom mjestu od ukupno 25 odabranih. 




  – Iznimno smo ponosni na priznanje EarthCama, ali i na činjenicu da je svaka slika odaslana u svijet iz Hrvatske nova razglednica i neprocjenjiva reklama hrvatskom turizmu, kazao je Vahčić.