Kadrovska križaljka za lokalne izbore

Lista za Rijeku: Švorinić kandidat za gradonačelnika; Šota zamjenica?

Damir Cupać

Kandidat Liste za Rijeku za gradonačelnika na lokalnim izborima koji će se održati u svibnju 2013. godine bit će Danko Švorinić, a on će mjesto zamjenice ponuditi Slavici Šoti koja čeka u Starčevićevoj 2 rasplet priče u vezi s tim poslovnim prostorom koji je kupila, a na posjed kojega polaže pravo Rijekatekstil Domus



RIJEKA Kandidat Liste za Rijeku za gradonačelnika na lokalnim izborima koji će se održati u svibnju 2013. godine bit će Danko Švorinić, a on će mjesto zamjenice ponuditi Slavici Šoti koja čeka u Starčevićevoj 2 rasplet priče u vezi s tim poslovnim prostorom koji je kupila, a na posjed kojega polaže pravo Rijekatekstil Domus.


Nakon što je Švorinićeva kandidatura obznanjena u stranačkim prostorijama u Užarskoj, predstavnici medija otišli su do Starčevićeve 2 gdje je izjavu s vrata dala Šota. 


– Ugodno sam iznenađena. Očekujem da mi daju mandat od godiinu dana, a radit ću bez naknade u odjelu za borbu protiv korupcije i organiziranog kriminala, izjavila je Šota. Novinari su primijetili da takav odjel ne postiji u gradskoj upravi, a Šota je kazala da će se osnovati.




Švorinić je, obrazlažući svoju kandidaturu za gradonačelnika, izjavio da je dugogodišnji monopol vlasti i negativna kadrovska selekcija jedan od glavnih uzroka nazadovanja grada.