Natječaj udruge Lori

Prvo mjesto priči “Djevojke se samo hoće zabaviti” Berislava Šege

Portal Novilist.hr

Drugo mjesto osvojila je priča »Nikad ne znaš« autorice koja se potpisuje imenom Tamara Februar, a treće mjesto ima priča »Krčmarev sin« autora Dražena Horvata – izvijestila je udruga LORI



RIJEKA » Priča »Djevojke se samo hoće zabaviti« autora Berislava Šege osvojila je prvo mjesto na književnom natječaju udruge LORI naslovljenom »Obojimo književnost duginim bojama« za najljepšu kratku priču s LGBTIQ tematikom.


Natječaj za autore i autorice s područja Hrvatske bio je otvoren od 11. travnja do 23. svibnja, a tri najbolje priče odabrao je tročlani žiri u kojem su bile Mima Simić, Suzana Tratnik i Antonija Stojanović.


   Drugo mjesto osvojila je priča »Nikad ne znaš« autorice koja se potpisuje imenom Tamara Februar, a treće mjesto ima priča »Krčmarev sin« autora Dražena Horvata – izvijestila je udruga LORI.




   Glavni sponzor »Ribook« knjižara i udruga LORI pripremili su za pobjednike poklon pakete i diplome koji će im biti poslane poštom. Pobjedničke priče objavljene su na web i Facebook stranici udruge LORI, a u dogovoru s autorima/icama, periodično će biti objavljivane i druge priče.