Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
19. siječnja 2020.
Reakcija na Brkićeve izjave

Komadina: Hrvatska ne smije biti teatar nacionalizma i ksenofobije

Snimio Damir ŠKOMRLJ
Snimio Damir ŠKOMRLJ
Autor:
Objavljeno: 9. ožujak 2016. u 13:55 2016-03-09T13:55:29+01:00

"Nedopustiva retorika oživljava onu stranu 90-ih koju svi pokušavamo zaboraviti. Odgovorni političari moraju imati u vidu da njihova riječ u javnosti ima težinu i da snose odgovornost za svako zlo inspirirano njihovim izjavama", objavio je Komadina. Objavu je popratio videom odnosno pjesmom grupe Ekatarina Velika (EKV) naslovljenom "Zemlja"

"Hrvatska ne smije biti teatar nacionalizma i ksenofobije", poručio je primorsko-goranski župan i kandidat za predsjednika SDP-a Zlatko Komadina, reagirajući na izjave Milijana Brkića o Miloradu Pupovcu.

"Nedopustiva retorika oživljava onu stranu 90-ih koju svi pokušavamo zaboraviti. Odgovorni političari moraju imati u vidu da njihova riječ u javnosti ima težinu i da snose odgovornost za svako zlo inspirirano njihovim izjavama", objavio je Zlatko Komadina na svom facebook profilu.  Objavu je popratio videom odnosno pjesmom grupe Ekatarina Velika (EKV) naslovljenom "Zemlja".
Hrvatsku javnost i građane ne treba kontaminirati paranojom straha jer nitko u Hrvatskoj nije ugrožen, pa niti Pupovac. Ako je, neka ode tamo gdje neće biti ugrožen, rekao je jučer glavni tajnik HDZ-a i kandidat za ministra branitelja Milijan Brkić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.