Prezentacija projekta

Kastavska koalicija SDP-a i partnera na otvaranju velikog boćarskog turnira

Andrej Petrak



KASTAV – Kastavska koalicija SDP-a i partnera iz PGS-a, IDS-a, HNS-a, ARS-a, HSU-a i HSS-a na otvaranju velikog boćarskog turnira u sportskoj zoni posjetiteljima je prezentirala projekt uređenja i natkrivanja boćarskog terena, što je jedan u nizu planova i projekata s kojima ova koalicija traži povjerenje birača na predstojećim lokalnim izborima.


Boćanje bi tako trebalo dobiti zasluženi dom u centru Kastva, što su podržali svi kandidati i kandidatkinje sa zajedničke liste: Ivica Lukanović, Arsen Jardas, Mirela Smojver, Željko Rolih, Iva Blečić, Ivana Rac, Patricia Meandžija i Ivica Rubeša iz SDP-a, David Marot i Sanjin Rubeša iz PGS-a, Mirella Mladin iz IDS-a, Šehrizad Begić i Dalida Milić iz HNS-a, Jurica Badanjak iz HSU-a i Radenko Srdoč iz ARS-a.


Kandidati su iskoristili priliku i za predstavljanje drugih projekata, poput rekonstrukcije ceste Kastav-Viškovo, novih dječjih igrališta, novog groblja, novog doma zdravlja, uspostavljanja zone gospodarenja otpadom, uređenja stare jezgre i kastavskih šetnica te mjera za poduzetnike, mlade i umirovljenike. Cjelokupan program detaljno je prezentiran na obnovljenom webu kastavskog SDP-a.