Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 1
Sutra: 11° 11° 1
25. ožujka 2019.
Traže pomoć

Dvojica beskućnika koja su prijetila samoubojstvom prosvjedovala na Korzu

Foto: I. TOMIĆ
Foto: I. TOMIĆ
Autor: ,
Objavljeno: 7. rujan 2017. u 15:49 2017-09-07T15:49:44+02:00

Kontaktirali smo Odjel za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Rijeke, kao i riječki Centar za socijalnu skrb i ponovili su da je za te ljude u sustavu socijalne skrbi, i s njima u dogovoru, učinjeno sve što se trebalo i moglo učiniti, od smještaja do prehrane

RIJEKA – Dvojica riječkih beskućnika koji su zbog nepoštivanja kućnog reda Prihvatilišta za beskućnike »Oaza« morali to prihvatilište napustiti, u četvrtak ujutro su prosvjedovali i na riječkom Korzu.

Kontaktirali smo Odjel za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Rijeke, kao i riječki Centar za socijalnu skrb i ponovili su da je za te ljude u sustavu socijalne skrbi, i s njima u dogovoru, učinjeno sve što se trebalo i moglo učiniti, od smještaja do prehrane.

Kontaktirali smo i Policijsku upravu primorsko-goransku vezano uz dvojac i njihov boravak na riječkom Korzu. Iz policije nam je najprije priopćeno kako nisu zaprimili dojavu o postavljanju šatora, ali da će nakon našeg poziva provjeriti stanje stvari.

Uputili su nas na Direkciju komunalnog redarstva grada Rijeke kao nadležne u ovakvim slučajevima.

Par sati kasnije iz policije nam je priopćeno kako su njihovi djelatnici obišli mjesto te kontaktirali sa djelatnicima komunalnog redarstva, no da je dvojac već otišao sa Korza. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Uspjeh kampanje  #budiZvijezdapomoziDown