Mark Kovačić iznio optužbe

DVD Jelenje: Načelnik Radetić ugrožava sigurnost žitelja

P. N.

Mark Kovačić / Snimio Sergej DRECHSLER / NL arhiva

Mark Kovačić / Snimio Sergej DRECHSLER / NL arhiva

Neizvršavanjem obaveza poput uplate dijela financija namijenjenih radu vatrogasaca ili nepotvrđivanjem imenovanja zapovjednika ili pak zanemarivanjem preuzetih obaveza prema Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Rijeke, Ervin Radetić je učino sve da ugrozi sigurnost žitelja Općine Jelenje, poručio je Mark Kovačić



Gori u Jelenju – ne na terenu, ali definitivno da u odnosima DVD-a Jelenje i općinskog načelnika Ervina Radetića, javlja Radio Rijeka. O tome je bilo riječi na prvoj konferenciji za novinare u izravnom prijenosu na mrežnim stranicama vatrogasaca s Jelenja, prenosi Radio Rijeka.


“Neizvršavanjem obaveza poput uplate dijela financija namijenjenih radu vatrogasaca ili nepotvrđivanjem imenovanja zapovjednika ili pak zanemarivanjem preuzetih obaveza prema Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Rijeke, Ervin Radetić je učino sve da ugrozi sigurnost žitelja Općine Jelenje.


To je nedopustivo, pa mi načelnika, inače sklonog fizičkim nasrtajima na žitelje, nismo ni pozvali na proslavu 40. obljetnice Društva. Situacija jednostavno nije dobra. Radetić pokazuje da nije dorastao poslu za koji je izuzetno dobro plaćen, a dobrim dijelom ga mi obavljamo umjesto njega”, rekao je predsjednik DVD-a Jelenje Mark Kovačić, na konferenciji za novinare koja je prvi put u povijesti DVD Jelenje prenošena na mrežnim stranicama vatrogasaca.