Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. studenoga 2019.
Humanost i zabava

foto DOBRI KAMOV Pogledajte kako je bilo na turniru u piciginu na Sablićevu

Foto: V. KARUZA
Foto: V. KARUZA
Autor:
Objavljeno: 26. kolovoz 2019. u 9:07 2019-08-26T09:07:00+02:00

RIJEKA - Humanitarni picigin turnir »Dobri Kamov« okupio je jučer u popodnevnim satima ljude dobre volje koji su prikupljali novac za sportsku opremu Domu za odgoj djece i mladeži Rijeka. Plaža Sablićevo bila je prepuna kupača, ali i picigin igrača koji su se natjecali za humanitarne svrhe.

Ispod beach bara »Kamov« sedam ekipa, odnosno oko 35 igrača, natjecalo se u dobro poznatoj ljetnoj igri na plaži, a ekipe je ocjenjivao tročlani žiri. Ocjenjivalo se zalaganje, simpatičnost i atraktivnosti igre.

Ipak, na kraju je bio najvažniji prihod za djecu u Domu, kao i dobra zabava koja je vladala cijelom plažom. Opatijci su došli u svojim tradicionalnim kostimima, a u jednoj od ekipa se našla i jedna žena koja se nije prestrašila muške konkurencije.

Organizator Sandi Basić rekao nam je kako će se iznos prikupljenog novca znati tek tijekom današnjeg dana, ali se nada kako će iznos biti blizu tri tisuće kuna, koliko su i prošle godine prikupili.

3811200
Humanitarni turnir u piciginu na plaži Sablićevo / Snimio Vedran KARUZA

- Morali smo nastaviti tradiciju od prošle godine jer je bila fenomenalna atmosfera, zezancija i hrpa dobrih ljudi, a sve s ciljem pomaganja onima kojima je to potrebno, rekao je organizator humanitarnog picigin turnira Sandi Basić.

Korisnici riječkoga Doma za odgoj djece i mladeži Rijeka sada će dobiti potrebne sportske artikle; rekete, mreže, lopte i dresove, a organizator je ove godine surađivao s pedagogom Silvijem Čoharom.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.