Šefica "U ime obitelji"

Željka Markić: ‘Samo 25 tisuća ljudi? Većina Hrvata pokazala da im Milanovićev štićenik nije važan’

P. N.

Neću podsjećati na Hod za život u koji je nekoliko udruga i pokreta, bez ijedne političke stranke, bez najava u medijima okupilo 15,000 ljudi, već ću podsjetiti na onih 100.000 koji su se slili na Trg kad su oslobođeni hrvatski generali. Stvarno, Hrvatska je pokazala da zna bolje, zaključila je Željka Markić



Uz HDZ-ov portal Direktno.hr koji je brojčano nastojao minimalizirati velike prosvjede pod sloganom “Hrvatska može bolje, sinoć ih je na slični način prokomentirala i liderica udruge “U ime obitelji” Željka Markić.


Ona je na svojem Facebook profilu zaključila kako ministar Predrag Šustar može biti zadovoljan.


– Kad desetak sindikata, preko 250 udruga plus SDP plus HNS plus deset dana medijskog pozivanja na prosvjed protiv vlade skupi 25 ili koliko već tisuća ljudi – to znači da većina Hrvata podupire proširenje ekspertne skupine i nastavak reforme sa ili bez Milanovićevog štićenika, napisala je i dodala;




– Neću podsjećati na Hod za život u koji je nekoliko udruga i pokreta, bez ijedne političke stranke, bez najava u medijima okupilo 15,000 ljudi, već ću podsjetiti na onih 100.000 koji su se slili na Trg kad su oslobođeni hrvatski generali. Stvarno, Hrvatska je pokazala da zna bolje, zaključila je Željka Markić.


Malo prije početka prosvjeda, Željka Markić i “U ime obitelji” jučer su iznijeli svoje primjedbe na kurikularnu reformu i dali prijedlog nepoželjne lektire u školama.