Novi let od ljeta 2019.

ZRAČNA LINIJA IZ DUBROVNIKA Hrvatska će nakon 28 godina ponovno biti izravno povezana sa SAD-om

Hina

Reuters

Reuters

»American Airlines« će na liniji Dubrovnik – Philadelphia prometovati od 7. lipnja do 27. rujna 2019. godine tipom zrakoplova Boeing 767-300, s kapacitetom 28 visoko luksuznih sjedala u poslovnom razredu i 181 sjedalo u ekonomskom razredu. Tijekom cjelokupnog leta putnicima će biti dostupna Wi-Fi usluga



DUBROVNIK Hrvatska će od ljeta 2019., nakon 28 godina, ponovno biti izravno povezana sa SAD-om i to na novoj zračnoj liniji »American Airlinesa« od Dubrovnika do Philadelphije, od lipnja do rujna triput tjedno, objavila je u utorak Uprava Zračne luke Dubrovnik.


 »American Airlines« će na liniji Dubrovnik – Philadelphia prometovati od 7. lipnja do 27. rujna 2019. godine tipom zrakoplova Boeing 767-300, s kapacitetom 28 visoko luksuznih sjedala u poslovnom razredu i 181 sjedalo u ekonomskom razredu. Tijekom cjelokupnog leta putnicima će biti dostupna Wi-Fi usluga.


 Iz Zračne luke Dubrovnik ovaj dogovor s »American Airlinesom« smatraju golemim iskorakom za Dubrovnik i cijelu Republiku Hrvatsku s obzirom na sve veći broj dolazaka turista iz SAD-a na dubrovačko područje.




 Zrakoplovna kompanija »American Airlines« članica je svjetskog zrakoplovnog udruženja »Oneworld«, zapošljava 122 tisuće zaposlenika i posjeduje 955 zrakoplova koji dnevno obave 6700 letova prema 350 odredišta.


Philadelphia je najveće čvorište »American Airlinesa« na istočnoj obali SAD-a i najvažnija transferna zračna luka za cijele SAD, ali i Kanadu i Karibe.