Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 16° 26
Sutra: 16° 16° 26
27. svibnja 2019.
Šef iz snova

PREPOZNAJETE LI VLASNIKA FIRME KOJI JE RADNICIMA POSLAO NAJLJEPŠE IZNENAĐENJE? 'To je znak zahvalnosti, želim da ostanu u Hrvatskoj'

Boris Mikšić nije mogao doći na proslavu ali poklone je poslao / Snimio Denis Lovrović
Boris Mikšić nije mogao doći na proslavu ali poklone je poslao / Snimio Denis Lovrović
Autor:
Objavljeno: 26. prosinac 2018. u 17:25 2018-12-26T17:25:00+01:00

Vlasnik tvrtke EcoCortec Boris Mikšić nije mogao doći na proslavu pa je radnicima poslao pismo u kojemu piše kako mu je drago što je u mogućnosti radnicima dodijeliti božićnicu do maksimalnog dopuštenog iznosa koji je odobrila Vlada RH

Radnici slavonske firme EcoCortec ovaj će Božić dugo pamtiti. Naime, isplaćena im je božićnica u iznosu od 7500 kuna, što je iznos koji daleko premašuje prosječne božićnice u baranjskim, a i općenito tvrtkama na domaćem tržištu.

Radnici iznenađeni

“Pričalo se o isplati božićnice, ali da će biti isplaćeno 7500 kuna, nisam ni sanjao”, istaknuo je jedan od djelatnica EcoCorteca nakon božićne svečanosti u tvornici. Vlasnik Boris Mikšić nije mogao doći na proslavu pa je radnicima poslao pismo u kojemu piše kako mu je drago što je u mogućnosti radnicima dodijeliti božićnicu do maksimalnog dopuštenog iznosa koji je odobrila Vlada RH, piše Glas Slavonije.

“To je simboličan znak zahvalnosti za vaš naporan rad i izvrsne rezultate”, naglasio je Mikšić te dodao kako je ovo dvanaesta godina otkako je EcoCortec započeo s radom u Belom Manastiru, dokazavši isplativost ulaganja u Baranju.

Želi da mladi ostanu u Hrvatskoj

Dodao je i kako je ponosan na ulaganje u greenfield invesiciju, donoseći tako posao i prosperitet u Beli Manastir, “kako bi mladi i oni nešto stariji ostali u svojim domovima dok drugi odlaze u inozemstvo na bolje plaćana radna mjesta”, zaključio je Mikšić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka