Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. listopada 2019.
Odlazak iz HNS-e

Batinić o Baranovićevoj ostavci: Svatko je kovač svoje sreće

Foto D. Jelinek
Foto D. Jelinek
Autor:
Objavljeno: 15. srpanj 2014. u 14:05 2014-07-15T14:05:00+02:00

Kolega Baranović me jutros obavijestio o svom izlasku iz Kluba zastupnika, automatizmom i iz HNS-a. Svatko je kovač svoje sreće i nadam se da će kolega Baranović naći svoj mir. Ono što svakako meni i kolegama nije jasno – opcija za koju je najavio da će se priključiti. To je inicijativa koja nema politički karakter, koja ima isključivo za cilj da bude vođena ambicijama jednog čovjeka kojem su osobni interes i osobna ambicija isključivo vlast bez ideala i bez osjećaja za dobro Hrvatskoj“, izjavio je Batinić

ZAGREB Predsjednik Kluba zastupnika HNS-a u Saboru i član Predsjedništva HNS-a Milorad Batinić komentirao je odluku Petra Baranovića o ostavci na sve stranačke dužnosti.

Petar Baranović jutros je o svojoj odluci da napusti Hrvatsku narodnu stranku – liberalne demokrate obavijestio Središnji ured i Klub zastupnika HNS-a i tu odluku poštujemo. No, jednako tako, moramo istaknuti kako ne razumijemo činjenicu da se kolega Baranović priklonio jednoj udruzi vođenoj isključivo interesima pojedinaca umjesto političkoj stranci koja provodi programe i politiku za koju se zalaže, temeljenu na političkim programima i vrijednostima. Ali to je njegova osobna odluka i svatko je kovač svoje sreće, kao što je u svojoj izjavi rekao i predsjednik Kluba zastupnika i član Predsjedništva HNS-a Milorad Batinić.

„Kolega Baranović me jutros obavijestio o svom izlasku iz Kluba zastupnika, automatizmom i iz HNS-a. Svatko je kovač svoje sreće i nadam se da će kolega Baranović naći svoj mir. Ono što svakako meni i kolegama nije jasno – opcija za koju je najavio da će se priključiti. To je inicijativa koja nema politički karakter, koja ima isključivo za cilj da bude vođena ambicijama jednog čovjeka kojem su osobni interes i osobna ambicija isključivo vlast bez ideala i bez osjećaja za dobro Hrvatskoj“, izjavio je Batinić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.