Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
19. siječnja 2020.
Jedino rješenje

Bandić: ''Podržavam Plenkovićevu Vladu jer nema alternative. Da je ima, našao bih je''

Bandić: ''Podržavam Plenkovićevu Vladu jer nema alternative. Da je ima, našao bih je''
Bandić: ''Podržavam Plenkovićevu Vladu jer nema alternative. Da je ima, našao bih je''
Autor:
Objavljeno: 22. siječanj 2019. u 22:57 2019-01-22T22:57:30+01:00

''Mi nemamo s kim drugim koalirati nego s većinskom strankom na vlasti. Za razliku od stranke s kojom sam htio koalirati i koja nije htjela ni odgovoriti na moje dopise, ja sam ponosan na to da surađujemo. Nakon parlamentarnih izbora ponovno će se miješati karte", kaže Bandić

Stranka rada i solidarnosti Milana Bandića bogatija je za još jednog člana. Dosad nezavisni načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak prešao je u Bandićeve redove, piše N1.

Beljak kaže kako ga kod Bandića "inspirira upornost, volja i želja za radom".

"Poistovjetio sam se s njim jer sam cijeli život radio za dobrobit zajednice, a znamo da i on svojim imenom i radom dobiva izbore", kaže Beljak o novom stranačkom šefu i dodaje kako mu je važno da sada ima nekog iza sebe te da smatra da o Stranke rada i solidarnosti može dobiti kvalitetnu podršku i informacije. 

Zagrebački gradonačelnik objasnio je zašto podržava Vladu Andreja Plenkovića.

"Mi nemamo s kim drugim koalirati nego s većinskom strankom na vlasti. Za razliku od stranke s kojom sam htio koalirati i koja nije htjela ni odgovoriti na moje dopise, ja sam ponosan na to da surađujemo. Nema alternative ovoj vlasti. Da je ima, vjerujte mi da je Bandić pragmatik i da bih je našao. To je jedino moguće rješenje za sada. Nakon parlamentarnih izbora ponovno će se miješati karte", kaže Bandić, prenosi  N1.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.