Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
7. prosinca 2019.
Zakazana ročišta

PAD CARSTVA Otvoren stečajni postupak nad tvrtkom "Kerum" u vlasništvu bivšeg gradonačelnika Splita

Foto Miranda Cikotić / PIXSELL
Foto Miranda Cikotić / PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 6. studeni 2018. u 7:27 2018-11-06T07:27:18+01:00

Kako sudsko rješenje o pokretanju stečaja treba upisati u zemljišne knjige sud je naveo i poduži popis nekretnina Kerumove tvrtke – od Splita i Zagreba do otoka i Dubrovnika

Trgovački sud u Splitu otvorio je stečajni postupak nad tvrtkom Kerum bivšeg splitskog gradonačelnika i saborskog zastupnika Željka Keruma, a ročišta vjerovnika zakazana su za veljaču iduće godine.

Za stečajnu upraviteljicu imenovana je Mirjana Zuzija iz Velike Gorice, a sud je pozvao vjerovnike da u roku od 30 dana od dana objave rješenja prijave svoje tražbine, objavljeno je na e-Oglasnoj ploči suda.

Splitski Trgovački sud je za 1. veljače 2019. zakazao opće ispitno ročište vjerovnika na kojem će se ispitati prijavljene tražbine, kao i izvještajno ročište na kojem će se na temelju izvješća stečajnog upravitelja odlučivati o daljnjem tijeku stečajnog postupka.

Kako sudsko rješenje o pokretanju stečaja treba upisati u zemljišne knjige sud je naveo i poduži popis nekretnina Kerumove tvrtke – od Splita i Zagreba do otoka i Dubrovnika.

Otvaranju stečaja Kerumove tvrtke prethodila je dugotrajna neuspješna predstečajna nagodba.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.