Pokrenuta potraga

Nestao Ivan Pelaić (32) iz Rijeke: javite ako ste ga vidjeli!

Slavica Kleva



Posljednji put majka je  sina Ivana Pelaića (32) vidjela u ponedjeljak u jutarnjim satima. Navečer oko 20 sati, nakon što joj se sin nije javljao tijekom cijelog dana, zatražila je pomoć policije i prijavila njegov nestanak. Posljednji signal s mobitela uhvaćen je u ponedjeljak u večernjim satima u blizini toka Rječine.


 Tijekom utorka policija je uz pomoć vatrogasaca tragala za nestalim Ivanom Pelaićem  oko mostova na Rječini, pročešljali su sva mjesta  uz tok Riječine, Vodovodnu ulicu, sva mjesta odakle je zabilježen posljednji signal s mobilnog prijemnika.



U srijedu će se potrazi pridružiti i članovi Gorske službe spašavanja, a planira se pretraživanje vozilima područje oko Pulca, Brašćina i Kozale, a češljat će se i šumoviti dijelovi spomenutih dijelova prigradskih naselja.




Ivan Pelaić ima prijavljeno prebivalište u Zagrebu, Stipanovićeva 15, a kako se u  Rijeci zaposlio, prijavljen je na majčinoj adresi u Ulici Ante Kovačića na Kozali. Zabrinuta majka odnosno obitelj moli za pomoć ukoliko ste vidjeli  nestalog Ivana Pelaića.