Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1n
Sutra: 4° 4° 1n
3. travnja 2020.
Korona uzrok

Serena Williams progovorila o svojoj borbi s anksioznošću: "Ne družim se ni s kim, stalno se brinem za svoju kćer"

Foto Instagram
Foto Instagram
Autor:
Objavljeno: 20. ožujak 2020. u 21:40 2020-03-20T21:40:00+01:00

Odjednom je otkazan Indian Wells pa sam pomislila kako ću sada barem imati nekoliko tjedana odmora u kojemu bih uživala. Ali onda su se i drugi turniri počeli otkazivati te je to dovelo do anksioznosti koju osjećam - kazala je 38-godišnja tenisačica

RIJEKA Serena Williams otvorila se na društvenim mrežama o svojim problemima s mentalnim zdravljem nakon što se koronavirus počeo sve više širiti. 

Osvajačica 23 Grand Slam naslova opisala je kako osjeća veliku anksioznost ovih dana. 

- Želim porazgovarati o mojem iskustvu s koronavirusom. Prvo sam mislila: "Ma to ne može imati velikoga utjecaja na mene", a onda je odjednom otkazan Indian Wells pa sam pomislila kako ću sada barem imati nekoliko tjedana odmora u kojemu bih uživala. Ali onda su se i drugi turniri počeli otkazivati te je to dovelo do anksioznosti koju osjećam - započela je 38-godišnja tenisačica razgovor na društvenim mrežama o ovome problemu. 

- Sada već duže vrijeme provodim socijalno distanciranje, nekih dva tjedna sigurno, te me svaka sitnica čini ludom. Ako netko kihne ili zakašlje kraj mene, poludim. Ne družim se ni s kim... Čak i kada mi kći zakašlje pogledam je čudnim, ljutim, pogledom pa odmah postanem tužna. Brinem se je li sve u redu s njom, jednostavno ne znam što napraviti te sam cijelo vrijeme pod velikim stresom umjesto da sam smirena - opisala je Serena svoje trenutno stanje nakon što su zbog pandemije otkazani mnogobrojni teniski turniri. 

Teniske organizacije ATP i WTA objavile su ovoga tjedna da teniskih turnira neće biti do lipnja.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.