Ipak nije odgođeno

Nogometaši Rijeke predstavili nove dresove pred klupskim fan-shopom

Portal Novilist.hr

Predstavljanje dresova momčad »Rijeke« iskoristila je za očekivano druženje s navijačima, dijeljenje autograma i fotografiranje, a nakon zajedničke šetnje Korzom i za prijem kod gradonačelnika Vojka Obersnela



RIJEKA Nogometaši Rijeke  ipak su osvanuli na riječkoj žili kucavici, nešto kasnije nego li je to bilo predviđeno bijeli  su se ukazali pred klupskim fan-shopom na predstavljanju momčadi za novu sezonu i na predstavljanju  nove garniture dresova.  


Darijo Knežević, Ivan Močinić i Ivan Vargić bili su za ovu današnju priliku manekeni momčadi koja će u novoj »Jako« opremi prvi puta istrčati u petak od 20.30 sati, u utakmici Superkupa na Kantridi protiv Dinama.


Predstavljanje dresova momčad »Rijeke« iskoristila je za očekivano druženje s navijačima, dijeljenje autograma i fotografiranje, a nakon zajedničke šetnje Korzom i za prijem kod gradonačelnika Vojka Obersnela. Prvi čovjek grada tom je prilikom »bijele« nagradio s deset tisuća kuna namijenjenih kupnji lopti za omladinski pogon, a za uzvrat je na dar dobio uvećanu fotografiju sad već legendarnog slavlja nakon pobjede u Stuttgartu na Mercedes Benz Areni.