U potrazi za napadačem

NK Rijeka pregovara sa Sašom Bjelanovićem

Ivan Volarić

Bjelanović mora još odigrati dvije utakmice za Veronu (kvalifikacije za Serie A) nakon čega će biti izvjesnije da li će karijeru nastaviti u bijelom dresu.



Saša Bjelanović, napadač Verone, novo je ime na popisu potencijalnih pojačanja nogometaša Rijeke.


Srećko Jruičić sportski direktor Rijeke potvrdio je interes i kontakte s 32-godišnjim centarforom. Bjelanović mora još odigrati dvije utakmice za Veronu (kvalifikacije za Serie A) nakon čega će biti izvjesnije da li će karijeru nastaviti u bijelom dresu.


Sportski direktor bijelih po povratku iz Italije nastavio je “čistku” u svlačionici prve momčadi. Zahvaljano je na suradnji Valentinu Stepčiću, dok je Draženu Pilčiću ponuđen raskid ugovora ili mogućnost daljnje posudbe.




Nastavljeni su pregovori sa stoperom Dinom Drpićem a definitivno zaključeni oni između predsjednika Damira Miškovića i trenera Elvisa Scorije koji bi početkom idućeg tjedna trebao potpisati ugovor.


Inače, predsjednik Rijeke Damir Mišković, dopredsjednik Dean Šćulac, sportski direktor Srećko Juričić i trener Elvis Scoria bili su jučer u La Speziji gosti Gabrielea Volpija na uzvratnoj utakmici Lega Pro superkupa između Spezie i Ternane.


Spezia, prvi nogometni klub kojega je pod svoje okrilje uzela Social Sport fondacija, je pobijedila 2:1 i osvojila treći trofej (plasman u Serie B, Lega Pro kup skupine B i Lega Pro Superkup), a Riječani su iskoristili priliku i svoje domaćine darivali za plasman u drugu talijansku nogometnu ligu iduće sezone.