Prvih pet desetljeća

Mišković proslavio 50. rođendan: Pogledajte tko je bio na velikoj fešti u Opatiji

Edi Prodan

Foto I. Tomić

Foto I. Tomić

Uz samu Miškovićevu obitelj – suprugu Snježanu i kćerke Mateu i Annu, majku Annu te oca Šimu – koja mu je u životu, kako je sam istaknuo uvijek bila najveći oslonac, tu je bio i Gabriele Volpi,



OPATIJA » Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka i uspješni gospodarstvenik, koji je glavninu svoje profesionalne karijere ostvario u Nigeriji, i to u sastavu talijanske tvrtke, u subotu je Opatiji proslavio jubilarni 50. rođendan. Iako mu je rođendan »padao« u petak, slavlje je odgođeno za dan kasnije jer je »Rijeka« baš na njegov rođendan imala prvenstveni ogled u Osijeku.


Foto I. TOMIĆ


Foto I. TOMIĆ



 Igrači se baš i nisu iskazali igrom tako da je izostala pobjeda za dar, no, bilo kako bilo u Osijeku, subotnja večer u Opatiji bila je – pobjednička. U nedavno obnovljenom opatijskom hotelu »Royal« okupilo se više stotina uzvanika iz reda rodbinskih, prijateljskih i poslovnih krugova, dok je uzvanike zabavljalo niz glazbenika na čelu s Tonijem Cetinskim.




  Uz samu Miškovićevu obitelj – suprugu Snježanu i kćerke Mateu i Annu, majku Annu te oca Šimu – koja mu je u životu, kako je sam istaknuo uvijek bila najveći oslonac, tu je bio i Gabriele Volpi, talijanski biznismen kojeg mnogi doživljavaju i kao spasitelja riječkog nogometa, zatim vodeći klupski ljudi kao i nogometaši, ali i brojni riječki gospodarstvenici poput Ive Usmianija, Josipa Purića…


  Iz Zagreba je doputovao Zdravko Mamić, kao i predsjednik HNS-a Davor Šuker. Ponoć je obilježilo rezanje torte, šampanjac i sve ono što ide u red uobičajenog »arsenala« velikih proslava, brojni čestitari i apsolutno razdragana, opuštena atmosfera.