Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
10. travnja 2020.
Poruka stručnjaka

Liječnik NK Rijeke Boban Dangubić poručio navijačima: "Nastojte što manje izlaziti van, tek tako ćemo se vratiti na stadione"

Boban Dangubić/Foto Arhiva NL
Boban Dangubić/Foto Arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 21. ožujak 2020. u 20:12 2020-03-21T20:12:12+01:00

Dangubić je, kao i mnogi zdravstveni djelatnici, još jednom poručio svima da je važno pridržavati se uputa Stožera za civilnu zaštitu

RIJEKA Liječnik Boban Dangubić, mnogima poznat i kao liječnik prve ekipe NK Rijeke te mlade hrvatske reprezentacije, obratio se preko Facebook profila riječkoga prvoligaša svim navijačima s važnom porukom oko sve većega širenja koronavirusa. 

Dangubić je, kao i mnogi zdravstveni djelatnici, još jednom poručio svima da je važno pridržavati se uputa Stožera za civilnu zaštitu.

- U ovoj iznimno teškoj situaciji za sve nas kada se borimo protiv neprijatelja, protiv ove pandemije, molim vas da znate jednu stvar. Svi ćemo mi zdravstveni djelatnici dati sve od sebe, ali ono što vas molim je da vi isto doprinesete u svemu tome. Slijedite upute nacionalnog Stožera za civilnu zaštitu, nastojte što manje izlaziti van, ostanite doma i čuvajte sebe te članove svoje obitelji. Tako ćemo se svi vratiti u svoje normalne živote i na stadione bodriti svoj najdraži klub - poručio je Dangubić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.