Tisuće navijača Rijeke bodrit će "bijele"

Krenuo bijeli vlak: Otvara se i dio maksimirskog zapada za navijače Rijeke?

Ivan Volarić

U Rijeci je prodano 2700 ulaznica, a moglo bi se lako dogoditi da preostalih 300 koje će se prodavati u Maksimiru budu razgrabljene u rekordnom roku.



RIJEKA Armadin Bijeli vlak s oko 1200 navijača krenuo je kako je i najavljeno u pet do podne s riječkoga kolodvora prema Zagrebu.


Stotine navijača došli su pozdraviti kompoziciju od 15 vagona ili jednostavno prikratiti vrijeme prije polaska Autotransovih autobusa sa Žabice, odnosno drugih prijevoznih sredstava koje će nekoliko tisuća navijača “Rijeke” prevesti u Maksimir na prvu utakmicu finala Kupa Hrvatske.


Do točnije brojke teško će biti doći prije nego što počne utakmica jer postoje najave da je dosta navijača krenulo na put bez osigurane ulaznice. U Rijeci je prodano 2700 ulaznica, a moglo bi se lako dogoditi da preostalih 300 koje će se prodavati u Maksimiru budu razgrabljene u rekordnom roku. Riječ je uglavno u ulaznicama za navijače “Rijeke” koji dolaze iz ostalih krajeva Hrvatske, pa i susjedne Slovenije.





Zbog sigurnosti gostujućim navijačima neće biti dopušteni ispuniti jug do posljednjeg mjesta (kapacitet je 3900 mjesta),  pa se neslužbeno saznaje kako će u “Dinamu” u slučaju da riječka navijačka groznica dosegne vrtoglave brojke prepustiti navijačima “Rijeke” i dio zapadne tribine gdje će ionako biti smješten dio simpatizera “bijele boje”, gostiju kluba i klupskih uposlenika.