Bijeli stigli u Dubrovnik

Kramarić, Sharbini, Tomečak, Moises i Mitrović ostali u Rijeci

Ivan Volarić

Nešto manje od sat vremena mirnoga leta trebalo je nogometašima "Rijeke" da stignu u dubrovačku zračnu luku, na poprište utakmice osmine finala Kupa Hrvatske protiv GOŠK-a



DUBROVNIK  Nešto manje od sat vremena mirnoga leta trebalo je nogometašima “Rijeke” da stignu u dubrovačku zračnu luku, na poprište utakmice osmine finala Kupa Hrvatske protiv GOŠK-a.


Riječane je u opustjelim Ćilipima dočekalo ugodnih 14 stupnjeva, osoblje nužno za funkcioniranje zračne luke, jedan dubrovački kolega novinar i policija koja je prepratila momčad do hotela “Palace”.


Trener Matjaž Kek prema najavama u Rijeci je ostavio dio svojih udarnih snaga. Konkretnije Andreja Kramarića, Ivana Tomečaka, Mateja Mitrovića, Moisesa, Anas Sharbinija, te duže odsutne Matu Maleša i Daria Kneževića.




U posljednji trenutak na put je krenuo branič Fausto Budicin i to zbog Marka Leškovića koji je nakon posljednjeg treninga na Rujevici osjetio tek zaliječenu zadnju ložu.


Određene zdrastvene poteškoće ima i veznjak Damir Zlomislić pa je neizvjesno da li će biti spreman za nastup.


Utakmica protiv GOŠK-a na stadionu na Lapadu počinje ove srijede u 14 sati, a Riječane po svemu sudeći očekuje “vruća” atmosfera iako, barem prema procjenama domaćina, ne i dupke pune tribine.