Bivši napadač Rijeke

JE LI SE MODRIMA PONOVIO LEŠKOVIĆ Gavranović zbog ozljede upitan za proljeće i SP?

Ivan Volarić

Prema jednoj verziji »Gavro« je stigao početkom siječnja u Maksimir ozlijeđen, a njegovi novi poslodavci bili su nemoćni



Do svlačionice riječkoga prvoligaša stigla je nepotvrđena informacija iz Turske gdje se pripremaju nogometaši »Dinama« – Mario Gavranović igra i zabija golove za modre unatoč upali pubične kosti.


Tu informaciju u modrim redovima iz razumljivih razloga drže u tajnosti. Gavranović će unatoč zdravstvenim problemima pokušati odigrati proljetni dio sezone kako bi ipak bio u kombinacijama za odlazak na SP.


Međutim, ako se stvari zakompliciraju mogao bi preskočiti dobar dio proljeća čime bi bio doveden u pitanje i njegov nastup u Rusiji.




Prema jednoj verziji »Gavro« je stigao početkom siječnja u Maksimir ozlijeđen, a njegovi novi poslodavci bili su nemoćni jer je još krajem kolovoza potpisao ugovor koji je stupio na snagu s prvim danima 2018. godine.


Prema drugoj verziji Mario se ozlijedio tijekom priprema u Turskoj. U »Dinamovu« stožeru vjerojatno nisu znali da je riječ o »osjetljivoj biljci« koja traži i poseban tretman.


Naravno da ima dosta onih na Rujevici koji potiho guštaju nakon ove informacije (ako je točna), kažu neki malo duhovitiji da se Mario vjerojatno ozljedio za posljednjeg gostovanja »Rijeke« u Maksimiru kojega je preskočio nakon što je dva dana prije utakmice osjetio bol u predjelu zadnje lože, da bi ispalo da ga je ipak uoči derbija s budućim klubom zabolio aduktor.


Vrijeme će pokazati je li se »modrima« ponovio slučaj Lešković…