Blamaža na Poljudu: "Bili" izgubili od Karlovca 2:3

Goran Vučević više nije trener Hajduka, Vulić izgledan nasljednik?

Toni Bilić

Umjesto Vučevića naći će se privremena zamjena dok na klupu ne sjedne novi trener 



SPLIT - Nakon dvosatnog sastanka Goran Vučević nije više trener Hajduka. Novinarima je rečeno kako je nakon loših rezultata i igara analiziran sav prethodni rad i utakmice te je zaključak bio: potrebna je hitna promjena.


Dogovoreno je da Vučević više neće voditi Hajduk.


– Moramo naglasiti da je sada već bivši trener bio korektan i nije tražio nikakvo financijsko obeštećenje na koje je imao pravo.




Pokušat ćemo pronaći privremenog trenera iako nam treba stručnjak za novu sezonu. Na prijedlog Ivice Kalinića, sportskog direktora “bilih”, igrači će biti rigorozno kažnjeni.


Vučević koji je također bio nazočan rekao je: – moj odlazak je najbolji potez, a Hajduku u budućnosti želim svu sreću.  


Podsjetimo, Hajduk je završio susret s Karlovcem na Poljudu 2:3, i to je bila kap koja je prelila čašu.


Kako saznajemo, najizgledniji Vučevićev nasljednik je Zoran Vulić.



Utakmicu su iz svečane lože promatrali predstavnici njemačkog Bayerna, austrijskog Red Bull Salzburga te poljskog prvoligaša Wisle.


U centru njihovog zanimanja bio je najbolji strijelac bijelih Vukušić, ali i Anas Sharbini



Podrška generalima


Torcida je na sjevernoj strani izvjesila slike nepravomoćno osuđenih generala u Haagu,  Ante Gotovine i Mladena Markača uz poruku:   “Uz heroje do groba”.


Nisu zaboravili niti suca Alphonsa Oriea koje je osudio generale, poručivši mu: „Časni suče neka Vam dite u paklu gori „.


U 43.minuti izvjesili su transparent na kojem je pisalo „Prošlosti izdana budućnosti prodana „, a ispod njega „42 godine tamnice za slobodu koja se rađala u mukama „.