Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. studenoga 2019.
SP 2018.

EKSPRESNI OTKAZ ZA JORGEA SAMPAOLIJA Poraz u Nižnjem Novgorodu zapečatio sudbinu argentinskog izbornika

Jorge Sampaoli / Reuters
Jorge Sampaoli / Reuters
Autor:
Objavljeno: 22. lipanj 2018. u 12:38 2018-06-22T12:38:15+02:00

Mediji iz Argentine također tvrde da je na pomolu primjena "španjolskog recepta" s Fernandom Hierrom, odnosno da će kormilo preuzeti Jorge Burruchaga, strijelac gola za naslov svjetskog prvaka 1986. godine, koji ima ulogu menadžera reprezentacij

Prema pisanju argentinskih medija, poraz u Nižnjem Novgorodu zapečatio je sudbinu Jorgea Sampaolija kojem se sprema ekspresni otkaz.

Isti izvori tvrde da su 58-godišnjem stručnjaku presudili loši rezultati i narušeni odnosi u svlačionici, a tome u prilog ide i medijski istup Sergija Aguera nakon utakmice.

- Sada nam treba čudo za prolaz u osminu finala. Sampaoli kaže da se igrači nisu prilagodili njegovom projektu? Ma, on može pričati što god želi – zakucao je Aguero izbornika.

Mediji iz Argentine također tvrde da je na pomolu primjena "španjolskog recepta" s Fernandom Hierrom, odnosno da će kormilo preuzeti Jorge Burruchaga, strijelac gola za naslov svjetskog prvaka 1986. godine, koji ima ulogu menadžera reprezentacije.

No, tu postoji problem ekonomske prirode. Naime, u slučaju prijevremenog raskida ugovora koji traje do ljeta 2022. godine Sampaoli ima pravo na dvadeset milijuna dolara otpremnine.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.