Predsjednik Rijeke

ZAJEDNO SMO HRVATSKA Damir Mišković poslao poruku svim domaćim klubovima

Ivan Volarić

Damir Mišković, Foto: Silvano JEŽINA

Damir Mišković, Foto: Silvano JEŽINA

Možete biti mirni, »Rijeka« će ići naprijed u svim segmentima kao i svake sezone. Nadajmo se dobrim ili odličnim rezultatima kao što smo ih imali u posljednjih pet godina, rekao je Damir Mišković



RIJEKA Predsjednik »bijelih« Damir Mišković je nakon dugo vremena stao pred novinarske mikrofone u klupskom press centru na Rujevici.


Veliki broj novinara, fotoreportera i TV kamera stiglo je ovjekovječiti Miškovićevu prezentaciju starog-novog stručnog dvojca kojemu je predsjednik i u idućem razdoblju povjerio vođenje sportskog segmenta kluba.


– Bilo je u posljednje vrijeme dosta pritiska od strane medija oko nečega što smo se još ranije dogovorili, dakle produženja ugovora s Matjažom Kekom i Srećkom Jurčićem – započeo je prvi klupski čovjek.




– Želja nam je to snažnije medijski prezentirati na otvorenoj tribini tijekom ovoga mjeseca gdje ćemo također predstaviti i nove dresove.


Zahvalio bih se Srećku na dosadašnjih pet zajedničkih godina, a Matjažu na suradnji u protekle četiri godine. Nastavljamo istim putem u istoj ekipi: Srećko Juričić, Ivan Mance, Dejan Šćulac i Matjaž Kek.


Zadovoljni smo s učinjenim do sada, a ove sezone ćemo morati još više raditi da bismo se održali na razini na kojoj smo bili sada. Mi ćemo pokušati dati sve od sebe za sve one kojima je »Rijeka« u srcu. Vjerujem da ćemo imati podršku kao što smo je imali i do sada. Vidimo da pretplate idu u velikom broju. Trenutno smo prodali 30 posto više pretplata nego prošle sezone.


Mi ćemo uzvratiti tako što ćemo pružiti sve od sebe, dobro ćemo se oznojiti, raditi i truditi. Uz malo sreće nadam se da ćemo postići uspjehe koje smo postizali u proteklih pet godina.


Ciljevi su da budemo u vrhu hrvatskog nogometa i da nagradu u vidu nastupa u Europi iskoristimo na najbolji mogući način, primjerice plasmanom u skupine Lige prvaka ili Europske lige. Svi znamo da je teško ući u skupine, ali sve ćemo pokušati i nadajmo se da ćemo svi zajedno veseliti. Ako ne imamo prvenstvo, nogomet će se i dalje igrati, neće se ništa posebno dogoditi.


Možete biti mirni, »Rijeka« će ići naprijed u svim segmentima kao i svake sezone. Nadajmo se dobrim ili odličnim rezultatima kao što smo ih imali u posljednjih pet godina. Hvala Srećku i Matjažu, koji su napravili fantastičan posao u klubu.


Iako sam po prirodi optimist, u sportskom segmentu napravili su puno više nego što smo očekivali. Ostajemo zajedno u skladu s našom krilaticom »Zajedno smo Rijeka«.


Isto tako svi u Hrvatskoj trebali bi se držati krilatice »Zajedno smo Hrvatska«, želio bih da podržimo sve naše predstavnike u Europi ovoga ljeta, jer što više bodova naši predstavnici skupe, to će biti bolje za naš nogomet i HNL.