Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
18. siječnja 2020.
Srećko Juričić

Treba proći barem polusezona ili čak cijela sezona da možemo govoriti o radu novog trenera

Srećko Juričić/Foto Arhiva NL
Srećko Juričić/Foto Arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 17. listopad 2019. u 8:40 2019-10-17T08:40:00+02:00

Naš novi trener je pun elana, volje za radom i napretkom i vjerujem da smo dobili još jednog kvalitetnog stručnjaka na klupi - tvrdi Juričić.

RIJEKA Rujevica je posljednjih sati i dana zasigurno u fokusu hrvatskog nogometa. Svjetski doprvaci i Rijeka trebali bi do kraja godine priskrbiti Riječanima puno dobrih nogometnih minuta i zadovoljstva, priželjkuju klupski djelatnici HNK Rijeka kojima je uz HNS i povjerena organizacija odlučujućeg susreta sa Slovačkom. Srećka Juričića, sportskog direktora Rijeke, ova lijepa vijest dočekala je na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci i jako obradovala.

- Drago mi je da je donesena takva odluka i da će Rujevica ipak ugostiti reprezentaciju - kaže Srećko Juričić.

Iza momčadi je osjetljivo razdoblje u kojem je silom (ne)prilika došlo do odlaska Igora Bišćana i dolaska Simona Rožmana. Obojica su mladi stručnjaci od kojih se puno očekuje i u hrvatskom i slovenskom nogometu.

- Prošli smo to osjetljivo razdoblje u kojem je jedan trener otišao, a drugi došao. Trebamo se koncentrirati na sljedeće utakmice, ići dalje i zaboraviti što je bilo. Nova energija? Uvijek je to tako, novi trener, novi zamah, puno pozitivne energije... Naš novi trener je pun elana, volje za radom i napretkom i vjerujem da smo dobili još jednog kvalitetnog stručnjaka na klupi - tvrdi Juričić.

Sportski operativac »bijelih« smatra da je još prerano donositi neke bitnije ocjene o radu novog stručnog stožera. Tek dvije utakmice pod Rožmanom zapravo su svojevrsni kontinuitet, a za pravi trenerov rukopis ipak treba sačekati barem do kraja polusezone.

- Na osnovu ovih dviju utakmica protiv Varaždina i Lokomotive ne bih još donosio nikakve zaključke. Treba proći barem polusezona ili čak cijela sezona da možemo govoriti o radu novog šefa struke. Sve ocjene nakon samo nekoliko utakmica su ipak preuranjene jer radi se o jednom procesu. Što se tiče treninga, oni su na visokoj stručnoj razini i zadovoljan sam kako se sve kreće - kaže Juričić.

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.