Čelni čovjek Rijeke

Mišković o prijelaznom roku: ‘Pojačanja? A recite mi koja? Vrijeme je da Velkovski i Escoval proigraju’

Denis Frančišković

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza



Čelni čovjek Rijeke Damir Mišković na sinoćnjem se druženju s novinarima dotakao i pojačanja i zimskog prijelaznog roka.


– Pojačanja? Recite mi koja? Stoperi ili lijevi bek? Imamo stopere Velkovskog i Escovala, Smolčića… Vrijeme da je Velkovski i Escoval proigraju. Nažalost, Velkovskog nismo vidjeli, kad ozdravi, počne igrati za reprezentaciju i opet se ozlijedi. Valjda ima takvu karmu. Sad su nove pripreme i ako sad ne uspije, ja ću mu se osobno zahvaliti. Lijevog beka nažalost nema koliko god ga tražili. Ne zato što nemamo novaca, nego nismo našli bolju kvalitetu od ove koju imamo. Tomečak? Sjest ćemo i vidjeti. Ako nađemo zajednički jezik, produžit ćemo ugovor – kaže Mišković.


Razgovor nije mogao proći niti bez suspenzije Punčeca, Šimića i Mamića.




– Ne miješam se puno u sportsku politiku. Poštujem tu odluku i mislim da su ta tri igrača mogli dati puno više. To je odgovornost sportskog segmenta kluba. Istina je uvijek negdje u sredini. Napravili su to što jesu i ne bih ulazio u to. Imao sam i velika očekivanja od Šimića. Izgubit ćemo i dosta novaca, ali i to je dio naše kalkulacije. Volio bih nije tako – tvrdi Mišković.


Opširnije u tiskanom izdanju Novog lista…