Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
28. siječnja 2020.
Trener Rijeke

MATJAŽ KEK 'Imam osjećaj da smo svi u klubu izgubili vjeru. No nismo se osramotili'

Foto S. Ježina
Foto S. Ježina
Autor:
Objavljeno: 23. studeni 2017. u 23:30 2017-11-23T23:30:13+01:00

Kad nisu opterećni vanjskim faktorima, oni pokažu da znaju igrati. No kad se uvuče taj neki strah i kad igrači prestanu vjerovati u sebe, odmah smo u problemima, izjavio je Kek nakon utakmice

Trener Matjaž Kek izjavio je kako je atenska utakmica još jednom zorno pokazala glavni problem "Rijeke" ove sezone.

- Kad nisu opterećni vanjskim faktorima, oni pokažu da znaju igrati. No kad se uvuče taj neki strah i kad igrači prestanu vjerovati u sebe, odmah smo u problemima. Mi smo danas opet pokazali koliko je tu dobrih stvari. Odigrali smo izuzetno korektnu europsku utakmicu i nismo se osramotili, rekao je Kek nakon susreta, dodajući da je gol u finišu prvog dijela dao moć igračima AEK-a.

Rijeka je u drugom dijelu presporo izlazila prema naprijed.

- Čestitam momcima na 46 minuta večerašnje utakmice. No neki će morati razmišljati, da ako žele igrati Europu, da je to fizika, ponavljanje i 90 minuta, dodao je Kek, otkrivajući što je igračima rekao u svlačionici nakon utakmice.

- Rekao sam im - dok nećete do kraja vjerovati u sebe, tako dugo ćemo imati probleme, rekao je Kek i dodao - "imam osjećaj da smo svi u klubu izgubili vjeru u taj naš nogomet koji je bio kvalitetan. Pokazali smo u prvom dijelu koliko je ta Rijeka sposobna".

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze