Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. studenoga 2019.
TV zabava

foto INmagazin proslavio peti rođendan

Slavljenička torta
Slavljenička torta
Objavljeno: 4. veljača 2014. u 13:32 2014-02-04T13:32:25+01:00

Tim zabavnog magazina u Hrvatskoj obilježio je svoj peti rođendani! InMagazin je slavlje priredio u redakciji, a na zabavu su stigle brojna poznata lica

ZAGREB Tim zabavnog magazina u Hrvatskoj obilježio je svoj peti rođendani! InMagazin je slavlje priredio u redakciji, a na zabavu su stigle brojna poznata lica.

Timu inMagazina rođendan su čestitali Tony Cetinski, Jelena Rozga, Halid Bešlić, Vanda Winter, Tonči Huljić, Sementa Rajhard, Dražen Zečić, Jelena Veljača, Amar Bukvić, Dragan Despot, Doris Pinčić,  Jole, Danijela Martinović, Ivan Zak, Jasmin Stavros, Mate Bulić, Matija Vuica, Denis Dumančić, Kristijan Milaković, Ante Vukičević, Marino Baždarić, Mirko Novosel, Maja Šuput, Indira, Helena Šopar, Aleksandra Dojčinović, Jadranka Salečić, Katarina Pentek, Pero Kozomara, Nenad Korkut.

_52E1869
Peti rođendan INmagazina

- Jako sam uzbuđena što je iza nas već više od 1300 uspješnih emisija i što su gledatelji vjerno uz nas sve ove godine. S radošću nastavljamo dalje s jednakim entuzijazmom te s veseljem se prihvaćamo rada na novim zanimljivim prilozima, intrigantnim reportažama i dogovaranju velikih  intervjua koje ćete uskoro gledati u inMagazinu. Ponosna sam na svoj tim novinara koji vrijedno na dnevnoj bazi prikuplja aktualnosti iz svjetske i domaće showbizz scene, a posebno sam zahvalna i svim gledateljima i suradnicima što prepoznaju naš rad i profesionalnost sve ove godine – izjavila je glavna urednica inMagazina Ivana Mandić.

_52E2223
Peti rođendan INmagazina (2)

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija